Noter om pels som kan inspirerer til nye perspektiver

Bæredygtighedsdebatten i modebranchen og produktionsbranchen generelt, er kompleks og i varig udvikling. I tidligere blogpost har vi beskrevet Kopenhagen Furs WellFur certificering, som arbejder for velfærd og god etik på minkfarmene. I dette indlæg vil vi berøre æstetisk bæredygtighed, da...
Læs mere
1: Laves på bestilling Hos FURBAZAAR arbejder vi ud fra vores skræddersyet koncept, hvor pelsfrakkerne først bliver produceret, når kunden har aflagt ordre.Hvorfor? Pels er et meget kostbart materiale og de materialer vi anvender for at fuldføre en pelsjakke kræver også...
Læs mere
I Danmark har vi et godt klima til at opdrætte minkpels, med kølige somre og milde vintre. Tæt på hav og fisk som ideelt foder. Minken kræver lys og frisk luft, derfor er burene bygget med øje for velfærd for minken.
Læs mere
Er du god til at få integreret din kostbare pels i din hverdagsgarderobe? Eller synes du det kan være lidt besværligt at få det hele til at spille? Før i tiden var pels noget vi mest tog på til lidt finere sociale sammenkomster eller til de traditionelle årlige familie events.
Læs mere

En pelsjakke er af flere årsager et overvejelses køb, dels fordi det er et kostbart køb og dels fordi en pels ofte er et meget personligt køb. At købe pels på en e-shop kræver derfor en vis portion tillid til forhandleren. Vi har gjort os umage i at imødekomme netop disse behov.

Læs mere