5 bæredygtige grunde til at vælge Furbazaar

pels fra Furbazaar

1: Laves på bestilling

Hos FURBAZAAR arbejder vi ud fra vores skræddersyet koncept, hvor pelsfrakkerne først bliver produceret, når kunden har aflagt ordre.

Hvorfor?

Pels er et meget kostbart materiale og de materialer vi anvender for at fuldføre en pelsjakke kræver også ressourcer at producere. Vi vil gerne undgå at medvirke til overproduktion og dermed formindske ressource spild.

2: Personlige preferencer 

Vores kunder kan være med i hele fremstillingsprocessen af deres pels. Processen starter før produktionen, hvor vi sammen udvælger detaljer og materiale, det gør vi for at inddrage kundens præcise behov og æstetiske præferencer.

Hvorfor?

Customisation kan supporte pelsens levetid gennem kundetilfredshed og emotionel investering.

3: Omsyninger

Vi slår på at pelsfrakker skal kunne leve længere end hvad kunden kan, derfor yder
vi reparation og omforandring på pelsjakker af ældre dato.

Hvorfor?

Reparationer kan forlænge produktet livscyklus markant, det er både godt for vores økonomi, miljø og vores ideologier. Hvis vi har arvet en pelsjakke knytter vi som mennesker ofte emotionelle bånd til produktet og dette styrker heldigvis vores lyst til at passe godt på produktet.

4: Certificeret pels

Alle vores skind bliver købt hos Kopenhagen Fur auktionen i Glostrup. Det er der mange gode grunde til, men en af dem er at Kopenhagen Fur ́s skind er WellFur certificeret og kvalitets tagget.

Hvorfor?

Vi er stolte af de skind vi anvender og vores kunder skal have mulighed for at se hvor på skalen, deres kvalitetskind ligger samt hvor deres skind kommer fra.

5: Ingen spild

I pelsbranchen har vi alle dage været opmærksomme på, ikke at have noget spild i vores produktioner. Det gør vi blandt andet ved korrekt mønsterplacering i fremstillingsprocessen og ved at udnytte selv de mindste materiale scraps til andre formål, som blandet andet accessories etc.

Hvorfor?

Det gør vi selvfølgelig for at undgå materialespild. Vi har stor respekt for pels som materiale og den bruger vi i alle dele af vores processer.


Læs mere omkring Kopenhagen Fur og mink her 
Eller om hvordan du plejer din pels her