Blogs
Efter

Efter "Indefra med Anders Agger - Kopenhagen Fur"
Thursday 29, 2016

Forventninger var høje da DR2 blændede op for et eksklusivt indblik i pelsindustriens mekka ”Kopenhagen Fur”. ”Indefra med Anders Agger”, som er kendt for en kritisk men venlig tilgang til særligt omdiskuterede emner, stod bag portrættet af den danske andelsforening og auktionshus.

Og selvom vi havde nydt at få et endnu dybere indblik i industrien, kom Anders Agger alligevel både omkring både landbrugs- og mode delen af industrien på de 40 minutter som udsendelsen varede. Seerne kom nemlig med på besøg hos en minkfarm i Nibe og til launch af vigtige pelskollektioner i både Danmark og København. Et miks og stor-kontrast om man vil, som vi hos Furbazaar.dk kender særligt godt til, da mange af vores pelse laves af mink som bogstaveligt talt er opdrættet i vores baghave på en af landets 1.500 minkfarme.

Her hos Furbazaar.dk håber vi på, at en udsendelse som ”Indefra med Anders Agger” vil betyde en større forståelse for pelsindustrien, både hos producenter og forbrugerne. Vi arbejder hver dag på at gøre markedet vi opererer på så gennemsigtigt som muligt og deltager ofte og glædeligt i debatten omkring pels og produktionen af denne. Danmark er det land i verden med de aller bedste mink i verden. Produktionen er bæredygtig og hele minken bliver brugt fuldt ud – ikke blot pelsen. Det er noget vi som danskere bør være stolte af, uanset om man hører til dem der bærer pels eller til dem, som ikke gør.

 

Der er, desværre, steder i verden hvor dét at købe en pels ikke indebærer dyr i trivsel. Vi, og alle andre der køber certificerede skind fra Kopenhagen Fur, tager stor afstand til denne del af markedet og håber, at vi ved at insistere på at købe højeste kvalitet fra godkendte leverandører, kan komme forfærdelighederne til livs. Lige som i alle andre brancher, er der dem som går op i kvalitet og velfærd og dem som ikke gør. Og lige som i alle andre brancher, skal vi støtte dem der gør det rigtigt og ikke skære alle over én kam.

 

Fik du ikke set portrættet, kan du finde programmet lige her

Comments (0)

Leave a Comment