Vi bytter frem til 31. januar 2018
Blogs
Bag om konceptet Furbazaar

Bag om konceptet Furbazaar
Wednesday 20, 2017

Hos Furbazaar sælger man minkjakker i stor stil, til kvinder i alle aldre landet over

Idyllisk placeret på en ombygget gård blandt minkfarme og smuk jysk natur, finder man mellem Vejle og Hedensted, Danmarks formentligt førende online pelshus, Furbazaar, eller Pelsbazaar som det på dansk udtales.

Hos Furbazaar.dk har man over de seneste par år slået sig fast som én af landets førende forhandlere af pels på internettet. Med et skræddersyet koncept af specielt minkjakker, har man givet kvinder landet over, muligheden for, enten online, eller ved at besøge Furbazaars showroom, muligheden for at være med til at sætte sit eget præg på sin pelsjakke.

Furbazaar så første gang dagens lys i 2015, startet af 3 gode venner (Lasse Pedersen, Patrick V. Olesen & Daniel Skovbakke) som med forskellige baggrunde fra, hhv. pelsbranchen, revision og e-handel syntes at pelsen trængte til en update. Med Furbazaar ville de forsøge, både at gøre pels mere tilgængelig, men også mere interessant for et bredere publikum.

Glæden, stoltheden og passionen for pels, kombineret med et ønske om at nytænke måden hvorpå man køber pels på, var og er, drivkraften bag Furbazaar. Samtidig har fokus været at skabe en brugerdrevet købsoplevelse for kunden, således at man som kunde er med til at sammensætte sin egen pels, der oveni købet bliver skræddersyet efter ens egne mål, uden en merpris.

Købet er blevet til en proces og en oplevelse man som kunde bliver en del af, fremfor blot et valg mellem hvilken pels, der er på lager et givent sted på et givent tidspunkt. Det er et koncept, som ikke et set før i pelsbranchen og det giver nogle meget spændende muligheder for at kunne skræddersy et så unikt og komplekst produkt som pels er, online, og efter kundens ønsker og behov og til gode priser.

Da næsten alle pelse bliver lavet på bestilling kan man som kunde selv være med til at vælge farve, kvalitet, ærmelængde, om det skal være med eller uden krave, brodering osv. Man indtaster sine mål eller vælger en standard størrelse, og 3-4 uger efter har man sin drømmepels, syet specielt til én.

Det har fra starten af været tanken at gøre op med de klassiske minkkåber og traditionelle brune swingerpelse. Ved at nytænke pelsjakken har vi forsøgt at prikke til folks forestilling om den traditionelle pelsjakke. Hos Furbazaar forsøger man hele tiden at lave pelse som er moderne og nutidige, samt tilføre nye farver og nye måder at sy på, således at de bliver attraktive for kvinder i alle aldre.

Hos Furbazaar tilbyder man også alle sine kunder gratis og omkostningsfri delbetaling, så man som kunde ikke skal betale hele beløbet på én gang. Det har været med til at gøre at drømmepelsen lige pludselig er blevet tilgængelig for rigtig mange. Og det har i den grad kunne mærkes på salget. Udover at sælge pelsjakker tilbyder Furbazaar også meget andet, blandt andet leje af pelse, omsyninger og reparationer af ældre pelse samt opbevaring af pelse.

Udover at have lavet jakker til kvinder over hele landet, tæller kunderne også flere kendte samt politikere.

 

Comments (0)

Leave a Comment