En købsguide til din første mink pels, hvorfor vælge Furbazaar ?

Det danske klima er et godt overtøjsklima. Vi har jakker på det meste af året og vi kan derfor godt tillade os at investere lidt ekstra i et godt stykke overtøj – både på materialet men også på looket.

Hos Furbazaar vil vi gerne bidrage til at pels er til kreativt og funktionelt brug i din garderobe og vi vil gerne fortælle og informere om materiales mange stærke sider.

Hos Furbazaar repræsenter vi en ny og atypisk måde at købe og sælge pels på. Vi vil gerne invitere vores kunder ind i skabelsesprocessen af drømmepelsen. Det gør vi ved at få vores kunder med til at tage beslutninger om, hvordan pelsen skal sammensættes.

På den måde får vores kunder en indsigt i, hvad der skal til for at skabe det perfekte stykke overtøj samt får de præcis den jakke de ønsker.

Vi har alle forskellige meninger om, hvad der er vigtigt i en jakke. Man siger at ”djævlen sidder i detaljen” og det gør den også i skabelsen af et stykke tøj. Derfor er detaljer også et vigtigt punkt på vores liste, når vi sammen med vores kunder sammensætter en jakke.

Man kan f.eks. selv beslutte om jakken skal lukkes med hægter, lynlås eller trykknapper. For nogen kan det virke som en overflødig beslutning, men i virkeligheden har vi alle en holdning til, hvad der er mest funktionelt for os selv i vores hverdag og om man hver især vurderer en lukning på en jakke ud fra funktion eller æstetik.

Som kunde hos os kan man være med til at vælge farve, kvalitet, ærmelængde, om det skal være med eller uden krave, brodering osv. Man indtaster sine mål online eller vælger en standard størrelse, og 3-4 uger efter har man sin drømmepels, syet specielt til én selv.

Hvis man ønsker en personlig betjening kan man booke en tid med en af vores pelspartnere for lidt ekstra guidning.

5 gode grunde til at købe din pels hos Furbazaar:

  • Du kan benytte dig af vores unikke design-selv koncept, så du får præcis den jakke du drømmer om.

  • Vi bruger udelukkende skind fra Kopenhagen Fur som er af den bedste kvalitet og bl.a. kendt for deres ensartethed, tæthed og volumen. Samt er alle skind fra 2020 er WelFur certificeret.

  • Vi tilbyder alle vores kunder gratis og omkostningsfri delbetaling, så man som kunde ikke skal betale hele beløbet på én gang.

  • Man kan få tilknyttet sig en pelspartner ved sit salg, der kan guide og vejlede både før og efter køb af pels jakke.

  • Vi gør meget ud af at have gennemsigtige priser på vores produkter, hvilket overrasker positivt hos vores kunder.