Vi bytter frem til 31. januar 2018
Blogs
Her er efterårets mest populære minkjakker fra Furbazaar

Her er efterårets mest populære minkjakker fra Furbazaar
Wednesday 11, 2017

Pelssæsonen står for døren og den første nattefrost har allerede meldt sin ankomst. Det er tid til at finde vinterpelsen frem eller gå på udkig efter en ny eller den næste.
Hos Furbazaar har vi altid et bredt udvalg af pelse på lager i standardstørrelser, samt et stort udvalg af pelse som vi laver på bestilling efter kundernes mål og ønsker.

Netop vores skræddersyet pelsjakker, har vi i år oplevet en tredobling i antallet af bestillinger på, i forhold til samme periode sidste år. Muligheden for at blive en del af designprocessen og personliggøre sin drømmepels tiltaler rigtig mange. Dét kombineret med vores tilbud om gratis delbetaling, gør at vi kan gøre drømmepelsen tilgængelig for kvinder landet over.

Hos Furbazaar forsøger vi altid at gøre pelsen fashionabel, nutidig, personlig og anvendelig. Det kan man gøre på mange måder og vi gør meget ud af at bruge nye måder at sy på, samt blande pelsen med andre materialer, som enten kan gøre vores jakker kan bruges på flere måder, eller gøre dem lette at se på, eller personlige via til- og fravalg.

Vi vil gerne fremhæve fire efterårsbestsellere som vi indtil videre har fået mange bestillinger på og som vi har solgt til kvinder i alle aldre landet over.

Rebekka mink- og cashmerefrakke
Pris: 19.995,- kr. eller 555,- kr. pr. mdr.

Læs mere her


Som noget nyt i år, er vi kommet ud med en cashmerekollektion med påsætninger af hhv. mink- og zobelpels. Rebekka pelsen er en kombineret cashmerejakke og minkvest og sammensat, er det en minkfrakke. Det gør at man kan bruge jakken hele året rundt og ikke kun i vinterhalvåret. Rebekka-jakken er både købt af Birgitte på 61 år og Dina på 26 år. En tidløs og klassisk frakke som vi forventer forbliver én af vores bestsellere. (Inklusiv i prisen er brodering af dit navn indvendigt.)

Elma vendbar camouflage minkjakke
Pris: 16.495,- kr. eller 458,- kr. pr. mdr.

Læs mere her


Elma er en helt anden minkjakke. Kort, ung og vendbar. Casual og outrér. Meget i tråd med tidens armyprint og grønne farver, har vi forsøgt os med Elma, at lave en kort minkjakke, som er tiltænkt hverdagsbrug og som man kan skabe lidt blikfang med imellem de ellers efterhånden almindelig camouflagejakker. En af Elmas nyeste ejere og kunde, er tv-kendissen Jackie Navarro, som let påklædt poserer i den på sin Instagramprofil. 

Helena klassisk lang minkjakke
Pris: 22.495,- kr. eller 625,- kr. pr. mdr.

Læs mere her


Helena er en opgraderet udgave af den klassiske lange minkfrakke. Med et enkelt snit og smalle ærmer, kan den bestilles i alle farver og som noget nyt tilbydes den med valgfri farve foer. Vi har netop leveret den i samme saphire grå farve med tyrkis farvet foer. Meget unikt. Et af mange valg man som kunde har når man vælger vores skræddersyet pelse. Jakken har tilmed indvendig snor i livet, således at den kan taljeres efter ønske. 

Charlotte let faconsyet minkjakke
Pris: 12.995,- kr. eller 361,- kr. pr. mdr.

Læs mere her

 
Charlotte er den fjerde og sidste bestseller og én af de mest populære. Den er faconsyet til kroppen med de smalle ærmer tiltaler rigtig mange kvinder. Som Helena frakken, har Charlotte ligeså indvendige snore i livet til taljering. Jakken er syet af smalle minkbaner, det gør for det første jakken utrolig let og frisk at se på, og i og med at vi ikke bruger så meget skind, kan vi også holde en utrolig attraktiv pris på den. Jakken kommer i alle farver og laves efter dine mål og ønsker.

 

Comments (0)

Leave a Comment