Blogs
Hvilken pelsjakke er du?

Hvilken pelsjakke er du?
Tuesday 31, 2017

Det kan være svært at skulle vælge imellem alle vores pelsjakker – og helt sikkert endnu sværere, når du ikke kan prøve jakken på først.

Selvom du har fuld returret og derved altid kan få pengene retur skulle jakken ikke passe dig, ønsker vi selvfølgelig at du finder den rette pelsjakke i første hug. For hvis der er noget vi ved så er det, hvor fantastisk en følelse der er, at have en pelsjakke der føles som skabt til dig.

Vi har derfor sammensat en guide forneden, som du kan bruge som pejlemærke når du går på pelsjagt. 

Timeglas figur

Hvis du har en timeglas figur, så er det klogt at vælge en pelsfrakke med enten et bælte eller en snøre, som markerer din talje, så du kan fremhæve dine smukke former og få et flot, feminint look.

Tip: Undgå store og bredde pelsjakker, der vil skjule dine former og få dig til at forsvinde i jakken

Se eksempler her, her og her

Barmfager figur

Mange kvinder kan nikke genkendende til ikke at kunne lukke jakken grundet stor barm. Så når du er på udkig efter en ny pelsjakke, kan du med fordel vælge en pelsjakke med en lynlås i stedet for hægter, da hægter har en tendens til at gabe, og dermed få jakken til at se alt for småt ud. En god løsning for dig vil også være en pelsponcho.

Tip: Hvis du ønsker at trække opmærksomheden væk fra din barm, så vælg f.eks. en pelsfrakke med krave

Se eksempler her, her og her 

 

Pære/A-formet figur

Udfordringen ved at være pæreformet er at udligne forskellen mellem over- og underkrop samtidig med at markere taljen, for at fremhæve de feminine træk. Hvis du gerne vil have fokus væk fra din numse, så vælg en lang pelsfrakke eller tilføj et lækkert pelshalstørklæde, som vil skabe illusionen af mere fylde for oven.  

Tip: Du kan med fordel vælge en kåbeformet- eller lang pelsfrakke der kan hjælpe med at balancere din under- og overdel.

Se eksempler her, her og her

Stolpeformet figur

Har du en stolpeformet figur, hvor der ikke er så meget breddeforskel på skulder og hofter, kan det være svært at fremhæve de feminine former. Når du skal på jagt efter en pelsjakke, så skal du gå efter en figursyet jakke og gerne med bælte eller snøre, som vil give en fin talje, og derved fremhæver din figur.

Tip: En pelsvest med et bælte i taljen vil skabe en illusion om en timeglasfigur

Se eksempler her, her og her 

Petite/spinkel figur

Har du en petite figur, så gå efter en kort jakke. En kort jakke vil få det til at syne, at du har længere ben. Vi har et stort udvalg af korte pelsjakker i både mink, kanin og ræv. En pelsvest er også ideel til dig der er petite, da du nemt kan forsvinde i en stor og vamset pelsjakke.  

Tip: Undgå lange frakker, som vil få dig til at se endnu mindre ud. Vælg evt. en jakke med ¾ ærmer.

Se eksempler her, her og her 

 

Comments (0)

Leave a Comment