Blogs
Hvordan tager man sig af sin pels?

Hvordan tager man sig af sin pels?
Wednesday 14, 2016

  • Pels har brug for at trække vejret, så hæng det frit på en bredskuldret bøjle. Vi foreslår, at du ikke opbevarer din pels i en lukket pose af syntetisk stof. Brug i stedet en pose, hvor pelsen kan trække vejret. For at undgå at pelsen ændre farve, hold den væk fra direkte solys.
  • Hvis din pels bliver våd af sne eller regn, skal det bare ryste den og hænge den i et tørt og ventileret rum. Undgå direkte varmekilder, såsom hårtørre, da de vil skade pelsen. Når pelsen er tør, skal du ryste den endnu engang, før den er klar til brug igen.

  • Da formålet med din pels er, at den skal holde i flere årtier, burde du få den renset af en professionel en gang hver andet år, eller en gang om året hvis du bruger den meget. Skidt og andre skidte ting bliver neutraliseret, og lædersiden blivet "genoplivet" efter de rigtige olier bliver tilføjet af den professionelle. 

  • Vi foreslår, at du ikke mølsikre eller renser den pels uden det nødvendige professionelle evner, da ingen form for "hjemmerensning" kan måle sig med professionel rensning. Ved du ikke, hvor din nærmeste pelsrenseri befinder sig, kan du spørger os om hjælp. 

  • Altid få små huller og revner fikset af en pelsekspert eller buntmager med det samme for at undgå dyrere reperationer senere hen.

  • Undgå at spraye nogle former for kemikalier på pelsen. Dette indkluderer også parfume og hårspray. Aldrig børst en pels!

  • Under sommeren eller hvis du ikke bruger din pels i lang tid, burde man opbevare sin pels hos en professionel buntmager, pelsopbevaringsfacilitet eller pelsekspert. Her bliver pelsen opbevaret ved den rette temperatur. Hvis du vælger at opbevarer den hjemme, skal de gøres i et mørk, kølig og ventileret rum.

  • Hvis du gerne vil undgå nogen form for håndtering, kan du også bruge Furbazaars pels-service. Send og email dine detaljer til furservice@furbazaar.dk, hvor vi vil svare med et fragtlabel til dig, som du skal sætte på boksen, der skal sendes til os. Send derefter kassen til os, så vi kan tage os af opbevaringen af pelsen og eller rensningen af pelsen. Når du ønsker pelsen igen, kan du skrive til samme email igen med datoen, hvor du gerne vil modtage pelsen, så vil vi gøre ligeså. Opbevaring er 189 kr. om måneden, reparationer starter fra 799 kr., og rensning starter fra 1249 kr. Afhentning og retur er betalt af Furbazaar.
Hvis du gerne vil undgå nogen form for håndtering, kan du også bruge Furbazaars pels-service. Send blot en email til furservice@furbazaar.com!

Alt godt ønskes af Furbazaar.dk!

Comments (0)

Leave a Comment