Blogs
Introduktion af vores nye franske praktikant

Introduktion af vores nye franske praktikant
Wednesday 10, 2016

Vi har fornøjelsen af, at have en fransk pige som praktikant de næste par måneder. Hun vil komme med egen erfaringer, og der vil være noget at lære – Julie, som er hendes navn er nemlig til dagligt model i Paris og er derved bekendt med modetendenser, og hun vil berette om forskellige ting, lige fra personlige ting til generelle trends, der er værd at holde øje med. Jeg vil nu give ordet videre til Julie:

Blot en kort præsentation af mig selv, mit navn er Julie, jeg kommer fra Frankrig og studerer Marketing i Paris.

Første gang jeg stødte på Furbazaar-teamet var da de var på messe sidste år i Paris «Maison & Objets». Jeg arbejdede med salg og kundekontakt – både på fransk og engelsk. Det var rigtig spændende, at arbejde sammen med folkene bag Furbazaar, og jeg fik i samme forbindelse mulighed for, at arbejde med dem som praktikant. Det noget jeg sætter stor pris på. 

Jeg har tidligere haft en praktikplads i Frankrig, og det er slet ikke noget man kan sammenligne med hvad jeg får mulighed for her hos Furbazaar. Jeg får lov til, at arbejde selvstændigt og jeg få mange ansvarsområder, og det er en berigende oplevelse. Mine primære arbejdsområder er i marketingsafdelingen, og det virkelig spændende, da de laver rigtig mange forskellige ting, og jeg får et større indblik i hvad der foregår bag kulissen. 

Der er stor forskel på at lære tingene i en virksomheden, i forhold til det, at lære i skolen. Jeg er godt klar over, at ikke alt bliver lige let, men jeg vil gøre en stort indsats og arbejde hårdt – lige som mine nye ”kollegaer” også arbejder hårdt hver dag. Jeg er overbevist om, at dette også er en af grundene til at Furbazaar har så stor succes.

Det er en større omvæltning, at arbejde i Danmark i forhold til at arbejde i Frankrig. Her i Danmark møder jeg kl.07.30, i Frankrig plejer jeg først at møde omkring kl.09.00, men jeg er sikker på, at det blot er et spørgsmål om tid før at jeg vænner mig til det. Arbejdsopgaverne her er spændende og jeg vil bestemt anbefale alle til at prøve en tilsvarende eventyr, da man lærer en masse fagligt, men helt sikkert også om sig selv.

Mine nye danske kollegaer er rigtig søde og vi får frokost hver dag. Her får vi rugbrød, som er en slags brød, der er fyldt med fibre, og til det får vi forskellige slags pålæg og en masse grøntsager.

Jeg lærer rigtig meget om pels- og skindbranchen hver dag, og det er en fornøjelse at arbejde med passionerede mennesker, der samtidigt tager sig tid til at lærer mig en helt masse ting, og de sætter pris på mit arbejde.

Når ugen er ved at være slut og det er blevet fredag eftermiddag, så får viI "Fredags​​øl» på kontoret. Det er en rigtig hyggelig ting, da det giver mulighed for at tale med de andre folk i virksomheden og udveksle nogle ideer omkring en god atmosfære. Det giver mig også en følelse af, at jeg er velkommen og jeg føler at de andre gør alt hvad de kan for at jeg føler mig komfortabel.

Jeg kan godt lide at være i Danmark, det kræver lidt tilpasning, men det er ikke noget problem. Vejret er noget mere forskelligt fra hvor jeg bor, det er koldere, men folk her er varmere. 

Hvis du læser med på denne blog, så vil jeg give min indsigt for unge damer, der ønsker at være smukke iført pels, samt besvare alle de spørgsmål, der måtte komme.

- Jeg ser rigtig meget frem til min tid her hos Furbazaar.

Comments (0)

Leave a Comment