Blogs
Julies beretninger hos Furbazaar

Julies beretninger hos Furbazaar
Wednesday 10, 2016

Jeg havde i løbet af weekenden tid til, at se noget af Aarhus, og jeg fik oplevet meget i løbet af få dage, der meget var påtænkt sightseeing. Jeg havde min kollega med rundt – han hjalp mig med at se nogle rigtig spændende ting. Jeg fik blandt andet set stranden, havnen, dronningens slot samt nogle smukke rensdyr i ”dyrehaven”. Rigtig mange af tingene var tæt på hinanden, og jeg er overbevist om, hvis jeg havde cyklet rundt, så havde jeg set endnu mere på blot én enkelt dag. Det sjove og meget anderledes fra hvor jeg kommer fra er, at alle i Aarhus stort set har en cykel. Der var i hvert fald rigtig mange cykellister. Det var lige før at der var flere cykler end biler.

Vi har netop taget hul på en ny uge, og det gjorde vi ved at byde et par nye kollegaer velkommen til firmaet. Det var en rigtig hyggelig og sjov oplevelse. Vi var alle samlet og fik morgenmad, og så sang vi en gammel dansk sang sammen. Jeg synes at det var en rigtig god måde, at starte en ny uge på. Samtidig med at min anden uge begynder, så starter Copenhagen Fashion Week SS17 som bekendt også i denne uge! (Fra 10. til 12. august). Det glæder jeg mig rigtig meget til, og det bliver spændende at følge. Det er så meget jeg gerne vil se, og der bestemt nogle designere, som jeg vil holde et ekstra øje med. Primært fordi, jeg håber der kommer en masse forskellige variationer af pels på de forskellige catwalks:

Copenhagen Fashion Week LOVES FUR

Her er de designere jeg virkelig kan lide, og som jeg ikke kan vente med at se deres shows:

- By Malene Birger
- Freya Dalsjö
- Saks Potts 

COPENHAGEN FASHION FESTIVAL

Store dele af københavn bliver omdannet til modeshows, udstillinger, koncerter og eksklusive fester – et godt råd herfra, vær dér! 

GARDEN PARTY åbne for alle i KONPRINSENSGADE, KØBENHAVN

Dette sted vil være en af de steder, der vil være noget særligt for de mange modekyndige.

Gaden vil blive omdannet til én stor havefest fra 16:00 til 21:00.

Alle de prominente navne og kendte ansigter vil være en del af klientilet. Der vil være mulighed for at suge en masse inspiration til din egen garderobe.

Husk at du med hashtagget #cphfwlovesfur vil have mulighed for, at blive en del af det store online univers. Hvor andre fashion-interesseret kan tjekke dig ud. Desuden vil vi, hvis du bruger #furbazaar, udvælge de bedste billeder, og de vil blive delt på vores Instagram profil, med næsten 10.000 følgere.

Selvom at vejret nok højst sandsynligt bliver overskyet, så glem ikke at medbringe din foretrukne pels vest, eller pels poncho, så kommer du i hvert fald ikke til at fryse.

Jeg vil anbefale dig at bære Celine vest og Angela vesten, der begge er designet af danske Natures Collection. Hvis det skulle blive koldere end forventet, så er ville mit foretrukne outfit, blive pyntet med den smukke Molly Deluxe poncho

Begivenheden finder sted på:

Kronprinsensgade
København K 1114
Danmark

Comments (0)

Leave a Comment