Blogs
Nye FURBZR® minkjakker nu online på Furbazaar.dk!

Nye FURBZR® minkjakker nu online på Furbazaar.dk!
Monday 17, 2017

Furbazaar.dk er et online pelshus. Vi lever af at lave pelsjakker og vi lægger stor vægt på at skabe en kollektion af favoritter i høj kvalitet, godt design og til gode priser.

Hos Furbazaar.dk er vi specialister i at lave skræddersyet minkjakker. Vi håndterer hele værdikæden selv, lige fra indkøb af skind til design af jakkerne og til sy arbejdet på systuen, inden jakken til sidst kommer tilbage til kvalitetstjek og gøres klar til levering til kunden.

Hos Furbazaar ønsker vi at bryde med forestillingen om den klassiske gammelkone pels. Vi har forsøgt at ændre både snit og sy teknikker, således at vi kan skabe lette, nutidige og moderne pelse, som kan bruges af kvinder i alle aldre og til priser hvor alle kan være med.

At investerer i en minkjakke er en stor beslutning og mange penge. Derfor tager vi dig også med i hele processen omkring at lave jakken. Således at vi ender ud med et resultat som du kan være glad for i årtier fremadrettet.

Vi har netop introduceret en række nye modeller. Nyt i år er nogle nye jakker hvor vi blander cashmere og pels, det er der kommet nogle virkelig flotte og meget eksklusive jakker ud af. Du kan se dem her i cashmerejakke kollektionen. Specielt cashmere og minkjakken, Rebekka er vi stolte af. Den kan bruges på flere måder, og kan både være en enkel cashmerejakke eller en flot mink- og cashmere vest, eller kombineret være en flot mink- og cashmerejakke. 

Også nyt i år, er vores nye mink og dunjakke, Ava. Igen lavet med samme tanke om at jakken skal kunne bruges på flere måder og af kvinder i flere aldre. Dunjakken er et sporty alternativ til alle de andre almindelige dunjakker. Her får du muligheden for at tage ærmer og hætte af, så du også bare kan bruge jakken som en vest. Vi er også meget glade for prisen, som ligger på niveau med andre dunjakker i den dyre ende, her får du så bare fuld mink foran og bagpå med i prisen.

Sidst men ikke mindst, så har vi blandet de populære camouflage mønstre med nogle korte og smarte minkjakker. Specielt Elma jakken er fantastisk. Den dybe grønne farve skiller sig ud fra mængden og får på én eller anden måde minken til at se vildt flot ud. Vender man den om, har den army tryk, og mink i krave og på ærmer, mere diskret men stadig en jakker som vender hoveder. Udover den vendbare model, har vi også syet minkstykker sammen som patchwork til et camouflage mønster, der skaber en vildt flot jakke med hætte, Bodil har vi valgt at kalde den.

Vi tager altid udgangspunkt i vores modeller og så ser vi på hvilken farve, som passer til dig, samt om pasformen skal rettes til, måske ønsker du ærmerne smallere eller en bestemt længde. Også specielle ønsker til eks. foer eller en indvendig snor i livet, således jakken kan taljeres, er alt sammen alle de her små detaljer vi kan tilføje eller fjerne sammen efter ønske.

Vores produkter fortæller en historie. Vi går op i at det er den rigtige historie. Derfor sælger vi verdens bedste produkt. Nemlig naturens – Furbazaar.dk

Comments (0)

Leave a Comment