Blogs
Nyeste skrig fra danske Natures Collection er nu online på Furbazaar.dk

Nyeste skrig fra danske Natures Collection er nu online på Furbazaar.dk
Friday 19, 2016

Danske Natures Collection

Det danske livsstilsmærke Natures Collection er kommet med rigtig mange nye flotte ting her op til denne sæson. Det har vi her hos Furbazaar.dk ikke kunne stå for, derfor er det os også en fornøjelse at kunne tilbyde dig alt det sidste nye fra Natures Collection. Du kan se de nye styles, samt flere af de populære modeller fra tidligere sæsoner her!

Natures Collection er Europas største og førende leverandør af kvalitetslammeskind fra hele verden. Virksomheden sælger dets produkter i 5000 bolig og interiør butikker, i 90 lande. De seneste år er NC gået fra blot, at være et mindre dansk bolig og livsstilsmærke, til nu at være et velanset og velrenommeret brand på den globale scene. Pelsdelen eller NC fashion delen, hos Natures Collection er ligeledes vokset kraftigt i takt med at folk har fået øjnene op for deres gode priser kombineret med deres høje kvalitet. Dét, plus en generelt mere informeret og positiv holdning til, og omkring pels blandt forbrugerne har virkelig påvirket salget positivt. Det er vi meget positive over her på Furbazaar.dk, hvor vi jo lever af at sælge pels til kvinder. Du kan læse en artiklen om historien bag Natures Collection, samt et portræt af den unge ildsjæl og stifter her.

Stort set alle Natures Collections pelsvarer er hovedsageligt et bi-produkter fra kødindustrien, hvor vi mennesker spiser kødet, og i stedet for at destruere skindet og pelsen, så bliver det brugt til at lave smukke veste, ponchoer og jakker ud af. Derudover laver NC også pelse i den dyrere ende, lavet af mink. Det er minkpels, der kommer fra danske minkfarme. Danske mink er verdens bedste, det er noget de er blevet igennem generationer af avlsarbejde og et fokus på høj dyrevelfærd. Alle skindene sælges igennem verdens største auktionshus, danske Kopenhagen Fur.
Som forbruger er det dit kvalitetsstempel og certifikat på, at alt er lige efter bogen.

Pels i øjenhøjde

Det gode ved Natures Collections pels-kollektioner er, at de appellerer til et bredt publikum af kvinder. Det er lige fra unge kvinder til kvinder i vores bedste forældres alder. Tag bare pelsvesten, der kan bruges til hverdag eller til fest, både over en aftenkjole eller til et par jeans, uagtet giver den dig et luksuriøst udtryk i form af det naturlige materiale, samtidigt med, at det ikke bliver for meget, eller for voluminøst. Også pels accessories, som f.eks pels huer, pels nøgleringe eller skindhandsker til den koldere tid er et hit. Det er også super gode gaveidéer, da priserne typisk ligger i lejet 200-500 kr. Derudover tilbyder NC også et bredt sortiment af skind- og pelsjakker, både korte og lange samt dyre og billige. Se evt. deres bløde og smukke rex-kanin jakker her.

Verdens bedste Lammeskind

Natures Collection er stadig mest kendt for Deres lammeskind. Det var her de startede, og det er her hvor de er blevet førende, fordi de leverer den bedste kvalitet på markedet. Er lammeskind ikke bare et lammeskind spørger man så sig selv? Svaret er faktisk, at det er langt fra tilfældet, men som med alt andet, hvor skulle man vide det fra. Vi har spurgt dem om hvad det er der gør Deres skind så unikke:

"Kvaliteten af lammeskind er lige som kvaliteten af eksempelvis et stykke tøj. Der er stor forskel på kvalitet. Man kan sagtens købe et helt standard stykke tøj, meget billigt, men så vil man helst heller ikke vide hvordan det er blevet produceret, eller hvor det kommer fra eller om de kemikalier, som er brugt til at farve og fremstille det, er godkendte eller tjekket for giftige stoffer, som kan påvirke dig. Tager man lammeskind, kan man også sagtens købe et helt standard lammeskind, hvor man ikke skal vide mere end, at det blot er et lammeskind. Vi har valgt at gå lidt op i at garvningen sker på den mest miljøvenlige måde, og at vores skind bliver testet, målt og vejet. Man kan ikke garve et skind uden at bruge kemikalier (dvs. Få fedtet af det rå skind), Men kan bruge kemikalier som er iso-certificeret og som overholder de gældende EU krav. Derudover kigger man også på uldtykkelse og uldens bæreevne pr. cm2. Lidt nørdet, men det er her, man som forbruger kan mærke forskel når man kører hånden igennem en tyk og tæt uld eller en tynd og ujævn uld. Derudover skal skindet være blødt og silkeagtigt, samt have en blød læderside, det er alle sammen tegn på, at du har med et kvalitetslammeskind at gøre.” – Udtaler Lasse Pedersen, ejer af Natures Collection.

Besøg evt. Lammeskindet.dk som er Danmarks førende forhandler af Natures Collections lammeskind på online. Her finder du hele sortimentet plus meget mere, samt skind i alle former, typer og størrelser fra hele verden.

Furbazaar anbefaler

Natures Collection pels jakker

Nu har vi haft de nye produkter fra Natures Collection lidt tid, og der er allerede blevet udnævnt nogle favoritter i blandt kvinderne her på kontoret. Det største hit i år, er nok de nye lange uld og pelscardigan af hhv. enten lam eller kanin. Det er super fine overgangsjakker/cardigans til efteråret, eller til at have over sig til hverdag i den kolde tid. Prisen er rigtig fin på 3.000 kr. Se dem her. De har en front af pels, og resten er en uld/polyester blanding, som er elastisk, hvilket betyder at størrelsen ikke er helt så vigtig, da de både kan give sig, eller trække sig en størrelse. Derudover er NC kommet med nogle nye sporty læder- og pelsjakker som har et helt andet look end de traditionelle pelsjakker. Jakkerne har super flotte detaljer og ville være perfekt til ski eller på farten. Vurdér selv her. 

Comments (0)

Leave a Comment