Blogs
Pels i sommerhalvåret, hva’ så?

Pels i sommerhalvåret, hva’ så?
Tuesday 04, 2017

Sommeren står for døren og støvet fra den netop overståede højsæson er ved at lægge sig hos Furbazaar.dk

Hos webshoppen, som er hvad man må betegne som værende en sæsonpræget virksomhed, trækker man vejret og opruster til den kommende sæsons strabadser atter fortsætter. Dog bliver salget mere og mere sæsonudjævnet, lyder det fra Furbazaar.dk

Trods virksomhedens forholdsvis korte liv, stiger sommersalget af pelsvarer stødt, år efter år. Det milde danske sommervejr, kombineret med nye måder at lave pelstøj og accessories på, gør at mange pelsprodukter fortsat kan bruges langt ind i sommeren, til de kølige sommeraftener, som et alternativ til en sweater eller som f.eks. som accessories, der ikke nødvendigvis er sæsonbestemt eller betonede.

Den traditionelle pelsjakke som vi kender den fra vores bedsteforældre, er naturligvis stadigvæk en klassiker, men nye sy- og designteknikker har gjort at man i dag kan lave pelsprodukter som også appellerer til de yngre generationer, der i høj grad har taget pelsen til sig. Furbazaar har de seneste år oplevet en flot vækst, specielt blandt den yngre generation, hvor pels igen er blevet moderne og accepteret at iklæde sig i form af en jakke eller påføre sig, via accessories som en taske eller en nøglering.

Hos Furbazaar tilskriver man i høj grad denne positive udvikling auktionshuset, Kopenhagen Fur, som er ejet af de danske minkavlere, en stor del af æren. Her bliver der gjort et kæmpe informationsarbejde for at modbevise kritiske røster og misinformation omkring pels fra Danmark, da man stolt står inde for det produkt man producerer og leverer. Disse informationer kan stadig have langt ud til slutforbrugeren, men hos Furbazaar kan man bestemt mærke en positiv udvikling.

Furbazaar kommer her med nogle alternativer til pels, som kan bruges om sommeren. Pelsveste og pelsponchoer er blevet bestsellere i denne periode. God fornøjelse.

Comments (0)

Leave a Comment