Blogs
Pelstrends – CPHFW AW17

Pelstrends – CPHFW AW17
Thursday 09, 2017

Hvis du befandt dig i København i sidste uge bemærkede du sikkert, at der var mode på programmet. To gange årligt samles hele modebranchen og trendsættere- og spottere står klar dels til at inspirere og blive inspireret. De seneste år har pels vundet mere og mere plads på modescenen og i år var ingen undtagelse.  


Furbazaar.dk så spændt med fra sidelinjen og nød synet af de smukke nye trends. Vi har her samlet vores absolut favorit pelsstyles fra modeugen til dig.


Designers' Nest

Designers' Nest er en international platform skabt for nordiske designere og har til hensigt at eksponere de kommende danske og nordiske designere for på den måde at være med til at sikre og udbygge Danmarks position som en mode og design nation. Showet bestod af flere designeres arbejde og pels havde fundet sin vej i adskillige af de viste styles. 

 

 

Astrid Andersen

Designeren Astrid Andersen er kendt for sit fashionable streewear og er efter flere års fokus på udlandet endelig vendt hjem. Det blev markeret med et show der bød velkommen hjem og som afrundede modeugen med stil. Flere af de styles vi så på catwalken indeholdt pels og den fine pels blandet med designerens rå stil gik rent ind.

 

Munthe

Det var en edgy og sporty kollektion som Munthe fremviste i sit flotte modeshow der blev afholdt i Copenhagen Skate Park. Farverne rød og blå gik igen i de fleste styles og blev kombineret på kryds og tvær med nude-farver, army og ikke mindst med pels. Det er tydligt at Munthe mener, at næste vinters overtøj skal stå på pels og vi er vilde med det!

 

 

Tonsure

Herremærket Tonsure bød på en kollektion der er bygget op om kludetæpper. Og selvom det i sig selv kan lyde laset og kedeligt elsker vi, at en så simpel inspirationskilde kan munde ud i noget så anderledes og interessant. Der var leget med forskellige materialer på kryds og tværs og flere af Tonsure's styles indeholdt skind og pels, omend man flere gange kunne blive i tvivl om det egentligt var skind eller et andet materiale man så. Tonsure viste eksempelvis en jakke lavet af sælskind som ved første øjekast lignede en denimjakke. Fedt at se skind og pels brugt på nye måder!

 

Oh! By Kopenhagen Fur

Oh! By Kopenhagen Fur slog endnu engang benene væk under os, ikke blot med sin nye flotte kollektion men også med et modeshow der både overraskede og rørte os. Istedet for modeller blev der brugt dansere til at præsentere den nye kollektion og det gav et helt særligt udtryk. Et show vi har lyst til at se igen og igen

 

Streetstyle

Det var langt fra kun på de lange catwalks at vi fandt inspiration under modeugen. København emmede med god stil og vores pelshjerter smeltede hver gang vi så et gennemtænkt outfit der indeholdt pels. Modeugen overgik alle vores forventninger og vi glæder os allerede til næste gang.

 

 

Comments (0)

Leave a Comment