Vi bytter frem til 31. januar 2018
Blogs
Velkommen til junglen

Velkommen til junglen
Wednesday 04, 2017

Leoparden sætter trenden denne sæson

Et af de hotteste mønstre denne efterårs- og vintersæson, er leopardprint. Du ser det alle vegne på sko, tasker, jakker, you name it. Her hos Furbazaar, vil vi da heller ikke stå tilbage for trenden. Derfor har vi lavet 2 leopard frakker af kaninpels som vi har farvet med et leopardprint. En med krave som vi kalder Chrystal og en uden krave som vi kalder Pam.

Begge jakker er meget klassiske og passer til de fleste outfits. Vi har forsøgt at lave nogle jakker hvor alle kan være med, når nu vores speciale er pels, skulle jakkerne naturligvis også laves af pels. Her faldt valget på kanin, da pelsen er kort, tæt og fin, samt nemmere af farve. Derudover er kaninpels et bi-produkt, hvor vi spiser kaninen, og så bruger vi pelsen til beklædning, således at jakkerne også får et bæredygtigt perspektiv.

Dyreprint går formentlig aldrig af mode. Det er en klassiker, der giver lidt edge til et outfit. Det signalerer, at man er selvsikker samtidig med, at det er sexet. Historisk har man altid brugt dyreskind som beklædning, i starten for at holde varmen, senere hen for at signalere sin status. Naturfolk troede, at man ved at bære dyrets skind ville kunne få dyrets egenskaber. Netop derfor blev en leopardfrakke et statussymbol blandt rige kvinder, nøjagtigt som zobelpelse er det i dag. Var man velhavende, gik man gerne i leopardpels.

Allerede nu er leopardjakkerne nogle af vores bestsellere indenfor denne kategori af pelse. Anvendligheden, kvaliteten og prisen er gået op i en højere enhed og jakkerne har indtil videre kun modtaget roser fra deres købere. Pam og Chrystal jakkerne kommer i 5 standard størrelser fra xs til xl og kan leveres over hele landet fra dag til dag.

Leoparden går aldrig af mode - Furbazaar.dk

furbazaar leopard pelsjakke

 

Comments (0)

Leave a Comment