FURBAZAAR fordelskunde

Bliv kunde og opnå fordele

Hos FURBAZAAR er det kun vores fordelskunder som bliver tilbudt fordele, invitationer og rabat.

Lad os se på din pels

Bliv FURBAZAAR fordelskunde

Når man køber en pels hos FURBAZAAR, bliver man automatisk fordelskunde. Dvs. at hvis man henviser en ny kunde, så bliver man hver gang, honoreret med 750,- kr. Et beløb som man kan fratrække sin næste pels eller købe vores andre produkter for. Vi oplever flere og flere fordelskunder, som enten af begejstring over deres eget køb, eller fordi de bliver spurgt, mere eller mindre, helt eller delvist, har henvist sig til en ny pels.

Det er en stor tillidserklæring at anbefale os til nogen man kender, og dermed stå inde for det produkt og den service som vi leverer. Derfor synes vi også kun det er fair, at den tillid bliver honoreret. Det er ikke noget som vi ligger skjul på, da de af dem man henviser, som bliver kunder, jo også bliver fordelskunder og hermed får muligheden for at blive honoreret for deres henvisninger.

På den måde udbreder vi kendskabet til et fantastisk produkt og materiale og lader tilliden komme både dig og os tilgode. Vi spørger altid nye kunder hvem der har henvist dem. Herefter noteres honoraret på henviserens navn i vores system. Man kan derfor altid tjekke sin opsparede saldo, ved at indtaste sit navn i "Fordelskunde rabat" feltet ved kassen.

Det vil udelukkende være fordelskunder som bliver tilbudt vores fordele, invitationer og rabatter. Derfor vil man heller aldrig se os reklamere med udsalg e.lign for at tiltrække nye kunder. Det er udelukkende forbeholdt vores FURBAZAAR fordelskunder.