FURBAZAAR fordelskunde

Bliv kunde og opnå fordele

Hos FURBAZAAR er det kun vores kunder som bliver tilbudt fordele, invitationer og tilbud.

Bliv kunde

Bliv FURBAZAAR fordelskunde

Når man køber en pels hos FURBAZAAR bliver man automatisk fordelskunde. Så hver gang man henviser en ny kunde honoreres dette med 750,- kr. Et beløb som kan bruges til at trække fra prisen på sin næste pels eller købe nogle af vores andre produkter for. Vi oplever flere og flere fordelskunder, som enten af begejstring over deres eget køb, eller fordi de bliver spurgt, mere eller mindre, helt eller delvist, har henvist sig til en ny pels.

Det er en stor tillidserklæring at anbefale os til nogen man kender og dermed stå inde for det produkt og den service, som vi leverer. Derfor synes vi også kun det er fair, at den tillid bliver honoreret. Det er ikke noget som vi ligger skjul på, da de henviste kunder, jo også bliver fordelskunder og hermed selv får muligheden for at blive honoreret for deres henvisninger.

Sådan udbreder vi kendskabet til et fantastisk produkt og materiale, og på den måde lader vi tilliden komme både dig og os tilgode. Vi spørger altid nye kunder hvem der har henvist dem. Herefter noteres honoraret på henviserens navn i vores system. Man kan derfor altid tjekke sin opsparede saldo ved at indtaste sit navn i "Fordelskunde rabat" feltet ved kassen.

Det vil udelukkende være fordelskunder, som bliver tilbudt vores fordele, invitationer og tilbud. Derfor vil man heller aldrig se os reklamere med udsalg eller lignende for at tiltrække nye kunder. Det er udelukkende forbeholdt vores FURBAZAAR fordelskunder.