Furbazaar partner

Bliv din egen chef hos os

Det handler om at elske sit arbejde, bestemme sin egen indtægt, føle sig værdsat og vigtigt, lære af positive og motiverende mennesker.

Kontakt os her

Bliv partner

Vi søger hele tiden kompetente FURBAZAAR partnere som kan og vil være med til at udvide og udbrede vores geografiske dækning- og kendskab (Både i og udenfor Danmark). Som FURBAZAAR partner assisterer og rådgiver du kommende eller nuværende FURBAZAAR kunder med at sammensætte deres pelse og fungerer som deres personlige kontaktperson og FURBAZAAR's ansigt udadtil. 

FURBAZAAR partner er et freelance job, hvor du varetager og opdyrker en efterspørgsel. For hver glad og tilfreds kunde man efterlader sig, modtager man et fast honorar. Dette bliver dog hurtigt til en betragtelig ekstraindtægt for de fleste partnere, da det er egen indsats og engagement der afspejler indtjeningen.

Som partner har du:
- Fleksibilitet og frihed til at planlægge din dag og dit liv
- Et spændende uafhængigt og kvalitetsaflønnet freelancejob
- En ekstra indtægt, nye oplevelser og erfaring indenfor pelsbranchen
- Løbende salgstræning og personlig udvikling via Furbazaar dage
- Et netværk af engagerede partnere og spændene kunder

Du kommer i betragtning som FURBAZAAR partner ved at sende os en motiveret ansøgning eller møde op til en uforpligtende samtale. Går man videre herfra, gennemgår man et omfattende oplærringsforløb i vores koncept, produkt, materiale og service.

Hos FURBAZAAR går vi meget op i at udvikle vores partnere og deres niveau. Derfor modtager man som partner løbende sparring og coaching fra os og Erik W. som er tilknyttet FURBAZAAR's partner program. Erik har 30 års erfaring med at udvikle mennesker, træne sportseliten og erhvervslivet i at se og dyrke det enkle menneskes potentiale, samt sætte og realisere personlige mål.

FURBAZAAR ApS

Kontakt os for yderligere information og praktikaliteter.

✉️ Partner@furbazaar.dk
📞 +45 7199 5090

Vis vej