Furbazaar partner

Bliv din egen chef og varetag dine egne kunder

Det handler om at elske sit arbejde, bestemme sin egen indtægt, føle sig værdsat og ikke mindst lære af positive og motiverende mennesker.

Ansøg her

Bliv partner

Vi søger hele tiden kompetente FURBAZAAR partnere, som kan og vil være med til at udvide og udbrede vores geografiske dækning og kendskab, både i og udenfor Danmark. Som FURBAZAAR partner assisterer og rådgiver du kommende eller nuværende FURBAZAAR kunder med at sammensætte deres pelse og fungerer som deres personlige kontaktperson og FURBAZAAR's ansigt udadtil. 

FURBAZAAR partner er et freelance job, hvor du varetager og opdyrker en efterspørgsel. For hver glad og tilfreds kunde man efterlader sig, modtager man et fast honorar. Dette bliver dog hurtigt til en betragtelig ekstraindtægt for de fleste partnere, da det er egen indsats og engagement der afspejler indtjeningen.

Som partner har du:
- Fleksibilitet og frihed til at planlægge din dag og dit liv
- Et spændende uafhængigt og kvalitetsaflønnet freelancejob
- En ekstra indtægt, nye oplevelser og erfaring indenfor pelsbranchen
- Løbende salgstræning og udvikling via Furbazaar-dage
- Et netværk af engagerede partnere og spændende kunder

Du kommer i betragtning som FURBAZAAR partner ved at sende os en motiveret ansøgning eller møde op til en uforpligtende samtale. Går man videre herfra, gennemgår man et omfattende oplæringsforløb i vores koncept, produkt, materiale og service.

FURBAZAAR

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende møde.

✉️ Partner@furbazaar.dk
📞 +45 71 995 090

Vis vej