Hvorfor FURBAZAAR ?

Vi kombinerer innovation, håndværk og kvalitet med mangfoldighed og et kompromisløst kundefokus. Hos os får du kort leveringstid, en fast kontaktperson, fair gennemsigtige priser og tilpasningsgaranti.

PELS, MINK & FURBAZAAR

PELS som beklædning har eksisteret siden mennesket begyndte at jage dyr for føde ca. 170.000 år tilbage. Senere hen blev pels en handelsvare som opfyldte et primitivt behov for mennesket, nemlig at give os varme. I 1100- tallet begyndte vi i Europa at benytte pels som et statussymbol og i en modemæssig sammenhæng. Sidenhen er pelsen og teknikkerne blevet forfinet og mangfoldiggjort til det vi kender i dag.

MINK er en af verdens mest eksklusive og efterspurgte pelstyper. Det naturlige materiale er blødt og fint, men samtidig slidstærkt og langtidsholdbart. Pelsen giver naturlig god varme, hvilket gør den til det perfekte overtøj. Mink findes i mange forskellige typer, farver og kvaliteter, men fælles for Kopenhagen Furs skind er, at de er af exceptionel høj kvalitet og kendt for deres ensartethed, tæthed og volumen.

FURBAZAAR er et online pelshus, der blev grundlagt i 2015. Med rødder i den jyske muld og med kunder verden over, bidrager FURBAZAAR med at udbrede kendskabet til dansk pels, samt med at øge tilgængeligheden af den. Dette via et online koncept, hvor pelse sammensættes og syes efter kunders mål og ønsker. FURBAZAAR er af den internationale pelsbranche IFF, blevet kåret som "Entrepreneur of the year".

Vores viden er din tryghed

Viden om pels

Sammen med din pels modtager du pelsbogen. Den beskriver alle de processer og det store arbejde som går år forud for den færdige pels du modtager fra os.

Håndsyet i Europa

Alle pelse bliver syet på vores systue i Grækenland. Grækerne har en lang tradition og historie for pelsarbejde og de er de bedste i verden til faget.

Kompetente partnere

Vores partnere er vores ansigt udadtil. Vi lægger vægt på ordentlighed, højt service niveau og en stolthed for produktet. Én af dem vil blive din kontaktperson.

Historien og processen bag minkpelsen