Formentligt den førende forhandler af pels online
Send din opbevaring til din pels hos os her.
1. Bestil pelsopbevaring

Udfyld formularen og afvent forudbetalt fragtlabel og bekræftelse på e-mail

2. Pelsindlevering

Udskriv fragtlabel og pak din pels. Indlever den så i nærmeste GLS pakkeshop

3. Din pels opbevares

Din pels bliver tilset og derefter opbevaret forsvarligt indtil vi hører fra dig igen

4. Pelsudlevering

Din pels klargøres og leveres fragtfrit til dig i en åndbar pelsopbevaringspose

Mere information om pelsopbevaring

Pelsopbevaring

Overvejer du at sende din pels på sommerferie? Når vejret bliver varmere, bliver pelsdagene færre. Det er langt fra de fleste, der har de rette forhold derhjemme til, at opbevare deres pels som pelse bør opbevares.

En pels kan holde et helt liv – hvis du altså passer godt på den. Det indbefatter at opbevare pelsen korrekt, både i løbet af vinter- og sommersæsonen. Om vinteren bliver pelsen oftere luftet, og pelsopbevaring ude af huset vil være besværligt og ofte unødvendigt. Men om sommeren, hvor pelsen typisk får lov til at holde pause gør du din pels, og i sidste ende dig selv, en stor tjeneste, hvis du sender din pels til professionel opbevaring. Din pels kan nemlig ikke lide varme og den vil ofte ”svede” og derved miste hår, når den opbevares i et almindeligt garderobeskab. Det er også særligt om sommeren at møl går i garderoben, og er din pels først angrebet af dem er der ikke meget at gøre.

Ind- og udlevering?

Når det er tid til at sende pelsen til pelsopbevaring skal du blot følge disse fem simple trin:

1. Bestil pelsopbevaring: Udfyld formularen på siden og afvent forudbetalt fragtlabel samt bekræftelse på e-mail

2. Pelsindlevering: Udskriv fragtlabel og pak din pels. Indlever den så i nærmeste GLS pakkeshop

3. Din pels opbevares: Din pels bliver tilset og derefter opbevaret forsvarligt indtil vi hører fra dig igen

4. Pelsudlevering: Din pels klargøres og leveres fragtfrit til dig i en åndbar pelsopbevaringspose

5. Betaling: Du betaler først, når du ønsker din jakke retur. Forsendelse til og fra opbevaring er inkluderet i prisen. Når du ønsker din jakke retur skal du blot sende os en mail med på pels@furbazaar.dk – så sender vi din pels retur til din adresse.

Opbevaring af pels - Hvorfor skal pels opbevares?

I de varme sommermåneder begynder pelsen populært sagt at svede. Varmen udtørrer skindet og man kan risikere at pelsen taber hårene. Det duer ikke at gemme den væk i garderoben, det er ganske enkelt for varmt. Kælderen er for fugtig, hvilket ødelægger skindet, så pelsen bliver mør samt tråde og syninger kan ikke holde sammen. Pelsen må ikke i længere tid opbevares i plast - materiale, da skindene ikke kan "ånde". Klædemøl er ligeså pelsens værste fjende, rigtig mange pelse har lidt en tragisk skæbne efter mølangreb.
Dette synes vi er ærgerligt, både for dyret som har lagt pels til, men også det store buntmagerarbejde der er lagt i at lave pelsen, for ikke at glemme pengepungen.

Hvordan er min pels forsikret?

Vores pelsopbevaring er et højsikret koldrum med samme forsikrings- og sikkerhedsniveau som en bank. Alle pelse som bliver indleveret til opbevaring skal være dækket af dem, som ejer pelsen. Det gælder skader som kan opstå I vores varetægt. Eksempelvis elskader, røgskader, brandskader, vandskader, tyveri, hærværk og møl.

Derfor spørg altid dit forsikringsselskab hvis du er i tvivl. Under opbevaring er pelsen normalt dækket af din indboforsikring. Har man mere end én pels, kan det være at de er underforsikrede. Forsikringen omfatter ikke pelse, der har befundet sig uden for helårsboligen i mere end 12 måneder og nogle kun 6 måneder. Kontakt dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl.