Sælg din gamle pels

Opgradér din gamle pels til en ny minkpels

Hos FURBAZAAR giver vi dig en fast og fair pris for din gamle minkpels, hvis du køber en ny.

Kontakt os her og få et tilbud

Sælg din pels til os eller lad os sy den om

Minkjakken har en gennemsnitlig levetid på op imod 40 år. En levetid hvor moden når at skifte mange gange. Ligesom måden hvorpå man syer minkjakker gør. Derfor har rigtig mange kvinder landet over også gamle minkpelse hængende i skabet. Pelse der som regel er fine i stand og kvalitet, men som bare ikke længere er nutidige eller har den rigtige pasform.

Hos FURBAZAAR syer vi rigtig mange gamle pelse om. Det kan betale sig for de fleste, da vi ikke er særligt dyre på det område. Her kan et gammelt snit gøres nutidigt eller pasformen kan tilrettes ens nuværende mål. Ønsker man istedet helt at skille sig af med sin pels, kan man enten grave den ned i haven, hvor pelsen blot vil blive biologisk nedbrudt af naturen, eller man kan lade os købe den og modregne den i en ny minkpels.

Det kan være svært at afsætte en gammel minkpels, som man måske har arvet eller haft i mange år. Markedet for brugte minkpelse er ikke et sælgers marked, hvorfor det som oftest bedst kan betale sig at beholde den, få den syet om eller lade den indgå som en rabat i en ny minkpels' pris.

Måtte du have tvivl eller spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os.